Bonusohjelma
XCream of Rice
Cream of rice on riisipuuroa, joka on valmistettu murskatusta, keittämättömästä riisistä! Puuro koostuu lähes pelkästään puhtaista hiilihydraateista riisijauhon muodossa, mutta on silti täysin gluteeniton. Se sopii täydellisesti niin aamiaiseksi, välipalaksi kuin illalliseksikin ja sekoittuu erinomaisesti proteiinijauheen kanssa saadaksesi täydellisen aterian. Jos et halua tehdä puuroa siitä, voit myös sekoittaa sen veteen tai maitoon ja juoda sellaisenaan! Meiltä löydät Cream of Rice useilta eri tuotemerkeiltä, jotka kaikki ovat korkealaatuisia. Osta Cream of Rice meiltä Tillskottsbolagetilta!
Järjestälj
Cream Of Rice on pohja todella kermamaiselle, herkulliselle ja energiapitoiselle riisipuurolle! Se...
Cream Of Rice on todella kermainen, herkullinen ja energiaa antava riisipuuron pohja! Sen valmista...
Cream Of Rice on pohja todella kermaiselle, herkulliselle ja energiapitoiselle riisipuurolle! Sen ...
Mikä on Cream of Rice?
Cream of rice on riisistä valmistettu puuro, joka on ollut tunnettu Yhdysvalloissa vuodesta 1893 lähtien. Tuotemerkillä nimeltä Nabisco kehitti tuotteen Cream of ricen. Tämä tuote oli alun perin suunnattu vastasyntyneille ja lapsille, koska se oli helppo niellä ja sulattaa vatsassa. Siitä lähtien paljon on tapahtunut ja tänään se on erittäin suosittu tuote sekä lapsille että aikuisille, kuntoilijoille ja vanhuksille.
Cream of rice koostuu karkeasta jauhosta, joka on tehty murskatusta, keittämättömästä riisistä. Sitä voidaan verrata kaurajauhoon, joka koostuu murskatuista kaurahiutaleista, ei murskatusta riisistä. Karkea jauho on usein rikastettu rautafosfaatilla, niatsiinilla, B1-vitamiinilla ja B2-vitamiinilla. Lisäksi se on usein vapaa sekä gluteenista että rasvasta ja kolesterolista ja natriumista! Tämä kuitenkin vaihtelee tuotteesta toiseen, lue aina ainesosaluettelo.
Sitä syödään yleisesti aamiaisella, välipalalla ja/tai illallisella. Se on myös suosittu ateria ennen treeniä, johtuen sen korkeasta hiilihydraattipitoisuudesta.
Kuinka tehdä Cream of Rice?
Cream of ricelle on useita käyttötarkoituksia, mukaan lukien sen käyttäminen jälkiruokana tai keittona. Mutta ennen kaikkea sitä käytetään puuron valmistukseen! Kypsänä sillä on erittäin hienojakoinen hiekkaa muistuttava koostumus, ja puuron koostumuksesta tulee erittäin sileä ja hieno! Valmistaaksesi jauhon puuroksi sekoita se yksinkertaisesti veteen ja lämmitä. Valmistusaika ja tarkka menettely vaihtelevat hieman eri tuotteiden ja tuotemerkkien välillä, mutta periaate on sama. On useita versioita, joiden valmistusaika vaihtelee 10 minuutista 0,5 - 1 minuuttiin!
Yleinen suositus on sekoittaa 50 g Cream of Ricea 150 ml:aan vettä (tai maitoa) shakerissa, ravista ja kaada mikroaaltouuniin. Lämmitä sitten mikroaaltouunissa 30 sekuntia ja sekoita. Toista kunnes saat haluamasi riisipuuron koostumuksen. Helppoa!
Jos sinulla on kiire, voit myös sekoittaa tuotteen suoraan shakeriin kylmän nesteen, kuten maidon tai veden, kanssa ja juoda! Kätevä tapa saada korkealaatuisia hiilihydraatteja, jotka ovat helposti sulavia.
Onko Cream of Rice hyvä?
Yksi riisipuuron suurimmista eduista on sen sisältö! Ne sisältävät usein jopa 80% puhdasta hiilihydraattia ja vain muutaman gramman sokeria ja rasvaa, mutta ovat täysin gluteenittomia. Tämä tekee niistä erittäin sopivia niille, jotka haluavat välttää gluteenia, rasvaa ja/tai sokeria mutta silti nauttia herkullisesta, ravitsevasta puurosta. Lisäetuna on, että ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia ja sopivat siksi erinomaisesti niille, jotka ovat vegaaneja tai haluavat välttää eläinperäisiä tuotteita.
Maultaan Cream of Ricessa on paljon erilaisia vaihtoehtoja, mutta luonnolliset ovat usein suosituimpia. Tämä johtuu siitä, että monet valitsevat sekoittaa yhden annoksen suosikkimakuaan proteiinijauheeseen täydentääkseen proteiinia ja saadakseen täydellisen aterian. Monet kokevat tämän vuoksi luonnollisen maun valinnan helpommaksi.
Miksi kehonrakentajat syövät Cream of Ricea?
Viime vuosina riisipuuro on saanut vahvan jalansijan ympäri maailmaa, erityisesti Ruotsissa. Erityisen tunnettuja niistä ovat kuntoilijat ja ihmiset, joilla on aktiivinen elämäntapa. Syitä tähän on useita.
Ennen kaikkea kaurapuuro on erittäin suosittu aamiainen ja välipala/illallinen niille, jotka treenaavat paljon. Kaurapuuron syöminen päivästä toiseen on täysin mahdollista, mutta kun Cream of Rice tuli Ruotsin markkinoille, se oli nopeasti vaihtoehto monille! Toisin kuin kaurahiutaleista valmistettu puuro, riisipuuro on gluteenitonta ja täysin sileää koostumukseltaan. Monet arvostavat tätä!
Cream of Rice on erittäin suosittu niin ennen kuin jälkeen treenin, mutta myös aamiaisella, välipalalla tai illallisella. Voit myös sekoittaa haluamasi proteiinijauheen valmiiseen riisipuuroon saadaksesi puuron, joka on runsas sekä hiilihydraatteja, proteiinia että ravintoaineita!
Jos sinulla on herkkä vatsa, riisipuuro on hyvä vaihtoehto, koska se on erittäin hellävarainen vatsalle.
Onko riisipuuro parempi kuin kaurapuuro?
Kaikkein yleisin puuro on aina ollut ja ehkä aina tulee olemaan kaurapuuro. Se on sekä helppo että terveellinen että edullinen. Mutta mitä sitten riisipuurosta? No, se ei jää kovin kauas sen jälkeen!
Vertaillessamme näitä eri puurotyyppejä yksi suurimmista eroista on niiden gluteenipitoisuus. Cream of Rice on nimittäin täysin gluteenitonta! Se sisältää myös enemmän sekä rautaa, B-vitamiinia, kuparia, seleeniä ja mangnesia verrattuna kaurahiutaleisiin. Se sisältää myös huomattavasti enemmän sekä hiilihydraatteja että proteiinia, ja vähemmän rasvaa. Nämä seikat tekevät riisipuurosta monissa tapauksissa paremman vaihtoehdon kuin kaurapuuron, etenkin aktiivisille ihmisille.
Hintanäkökulmasta katsottuna riisijauho on hieman kalliimpaa kuin kaurahiutaleet, mutta se on silti halpa hiilihydraattilähde sisällön suhteen!
Onko Cream of Rice terveellistä?
Cream of Rice on sekä terveellinen että vähäkalorinen välipala. Tämä johtuu siitä, että riisijauho on rikastettu monilla vitamiineilla ja kivennäisaineilla, sisältää sekä laadukkaita hiilihydraatteja että täysipainoista proteiinia. Se antaa sinulle pitkäkestoista energiaa ja pitää sinut kylläisenä pitkään, ilman suuria kaloreita.
Se koostuu lähes 100%: sta hiilihydraateista ja sisältää siten vain vähän rasvaa. Se on lisäksi gluteenitonta, helppo sulattaa ja hellä vatsalle. Täydellinen hiilihydraattilähde siis.
Miksi Cream of Rice?
Syyt valita Cream of Rice muiden hiilihydraattilähteiden, kuten kaurapuuron, maltodekstriinin tai muiden hiilihydraattien, sijaan ovat moninaiset. Ennen kaikkea se sisältää monimutkaisia hiilihydraatteja, eli niitä, jotka antavat sinulle pitkäkestoista energiaa. Tämä tekee riisijauhosta täydellisen hiilihydraattilähteen niille, jotka haluavat pysyä aktiivisina pitkään ja esimerkiksi juosta maratonin, treenata voimaa pitkään aikaan tai vastaavaa. Tämä voi auttaa sinua jaksamaan pidempään ja suorittamaan paremmin, mutta myös palautumaan nopeammin. Joten jaksat taas harjoitella niin kauan huomenna!
Koska riisipuuron valmistaminen tällä jauholla kestää vain muutaman minuutin, voit valmistaa hyvän aterian niin aamulla kuin ennen treeniäkin, jopa kiireisenä päivänä. Ja jos sinulla ei ole edes kahta minuuttia ennen lähtöä? No sitten voit vain lisätä kauhallisen shakeriin yhdessä kylmän veden tai maidon kanssa, jolloin voit juoda sen. Toimii aivan yhtä hyvin.
Onko Cream of Rice gluteenitonta?
Kyllä, Cream of Rice on täysin gluteenitonta. Tämä on yksi monista asioista, jotka tekevät tästä hiilihydraattilisästä ainutlaatuisen. Se mahdollistaa monimutkaisten hiilihydraattien nauttimisen herkullisella tavalla niille, joilla on keliakia, mutta myös niille, joilla on herkkä vatsa tai ruoansulatusongelmia.
Syyt siihen, että se on niin hellä vatsalle kuin se on, ovat useita. Se on kuten sanottua gluteenitonta, helposti sulavaa, sillä on alhainen kolesterolipitoisuus ja myös vähärasvainen.