Takaisin
Bonusohjelma
XProteiinipitoinen porkkanakakku
Ainekset⤵️
• 80g kaurahiutaleita
• 60g raastettua porkkanaa
• 1 banaani
• 35g SOLID Whey Vanilja
• 125ml haluamaasi maitoa
• 1 ägg
• 1/2 tl leivinjauhetta
• 1 ripaus suolaa
• Kanelia & kardemummaa
• Kookosöljyä vuokaan
Kuorrutus:
100g Philadelphia Light -tuorejuustoa
20g sukrin melis -jauhetta
1️⃣ Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen ja soseuta banaani.
2️⃣ Sekoita kuivat aineet kulhossa ja lisää sitten banaani, raastettu porkkana, ägg ja maito.
3️⃣ Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kaada sitten voideltuun vuokaan.
4️⃣ Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
5️⃣ Anna kakun jäähtyä samalla kun valmistat kuorrutteen sekoittamalla Philadelphia Light -tuorejuuston ja sukrin melis -jauheen. Me valitsimme jakaa sen kahtia lisäkuorrutetta varten keskelle 🤌🏼 Haluatko peittää koko kakun kuorrutteella? Kokeile sitä!
6️⃣ Koristele haluamallasi tavalla tai nauti sellaisenaan 😍
• 80g kaurahiutaleita
• 60g raastettua porkkanaa
• 1 banaani
• 35g SOLID Whey Vanilja
• 125ml haluamaasi maitoa
• 1 ägg
• 1/2 tl leivinjauhetta
• 1 ripaus suolaa
• Kanelia & kardemummaa
• Kookosöljyä vuokaan
Kuorrutus:
100g Philadelphia Light -tuorejuustoa
20g sukrin melis -jauhetta
1️⃣ Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen ja soseuta banaani.
2️⃣ Sekoita kuivat aineet kulhossa ja lisää sitten banaani, raastettu porkkana, ägg ja maito.
3️⃣ Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja kaada sitten voideltuun vuokaan.
4️⃣ Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
5️⃣ Anna kakun jäähtyä samalla kun valmistat kuorrutteen sekoittamalla Philadelphia Light -tuorejuuston ja sukrin melis -jauheen. Me valitsimme jakaa sen kahtia lisäkuorrutetta varten keskelle 🤌🏼 Haluatko peittää koko kakun kuorrutteella? Kokeile sitä!
6️⃣ Koristele haluamallasi tavalla tai nauti sellaisenaan 😍