Ladataan

Sitruuna-mustikkaproteiinijuustokakku

Sitruuna-mustikkaproteiinijuustokakku
Taikina:
90 g mantelijauhetta
75 g maapähkinävoita (tai muuta pähkinävoita)
20 g kuitusiirappia

Sekoita ainekset kulhossa ja painele sitten muottiin. Paista uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia.

Täyte:
900 g kevyt rahka
2 kananmunaa
70 g kananmunanvalkuaisia
2 dl Casein Vaniljaa Solid Nutritionilta
1 sitruunan kuori raastettuna
3 rkl sitruunamehua
Halutun määrän makeutusainetta ja vaniljajauhetta
1,5 dl mustikoita

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja kaada esipaistettuun pohjaan. Ripottele sitten mustikat päälle ja painele ne hieman taikinaan. Paista uunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia ja anna kakun hyytyä jääkaapissa.

Ravintosisältö per kappale (12 kpl):
183 kcal
17 g proteiinia
8,5 g rasvaa
7,5 g hiilihydraatteja

Produkter i inlägget

Kirjaudu sisään
Are you in the right place?
  • Denmark
  • Finland
  • Sweden

Alin hintamme 1-30 päivää ennen hinnanalennusta:

MERKINTÄ. Hinta on alin tuotteelle sovellettu hinta 1-30 päivää ennen nykyisen hinnanalennuksen toteutumista. Poikkeuksena on, jos asteittain alennuksia on tehty, niin alin hinta näytetään 1-30 päivää ennen ensimmäistä hinnanalennusta.