Takaisin
Bonusohjelma
XSitruuna-mustikkaproteiinijuustokakku
Taikina: 90 g mantelijauhetta 75 g maapähkinävoita (tai muuta pähkinävoita) 20 g kuitusiirappia Sekoita ainekset kulhossa ja painele sitten muottiin. Paista uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia. Täyte: 900 g kevyt rahka 2 kananmunaa 70 g kananmunanvalkuaisia 2 dl Casein Vaniljaa Solid Nutritionilta 1 sitruunan kuori raastettuna 3 rkl sitruunamehua Halutun määrän makeutusainetta ja vaniljajauhetta 1,5 dl mustikoita Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja kaada esipaistettuun pohjaan. Ripottele sitten mustikat päälle ja painele ne hieman taikinaan. Paista uunissa 175 asteessa noin 25 minuuttia ja anna kakun hyytyä jääkaapissa. Ravintosisältö per kappale (12 kpl): 183 kcal 17 g proteiinia 8,5 g rasvaa 7,5 g hiilihydraatteja |